Jas met bontkraag heren

Jas met bontkraag heren

Bij Pariline vindt je verschillende soorten heren winterjassen met bontkraag, van merken als Forbest, Jackets Industry & Just Key. Waarom je een Italiaanse jas met bontkraag aan moet schaffen lees je hier!

Navigeer snel naar;

  1. Heren bontjassen
  2. Heren bontkraag
  3. Waarom een bontjas bij Pariline?

Heren bontjassen

Voor mannen is er maar één reden om een ​​winterjas te kopen. Het moet warm en comfortabel zijn! Als man wil je er natuurlijk modieus uitzien in de winter. Hiervoor zorgen wij met een rijke collectie aan winterjassen, met of zonder bontkraag. We bieden allerlei soorten modieuze Italiaanse winterkleding, van stoere leren jacks tot nette parka's en bontjassen.

Door ons rijke assortiment zijn de bontjassen te combineren met verschillende stijlen: chic, zakelijk, fashionable of casual. Zo kun je de bontjas dragen met nette schoenen of sneakers, of met talloze andere stijlen gecombineerd worden. De bontjassen komen in verschillende kleuren.

Heren bontkraag

Het aanschaffen van een heren winterjas met bontkraag is een goed idee in de koude winters. Wij zijn voorstanders van bontkragen, omdat het er stijlvol uitziet en extra warmte geeft. Wij bieden dan ook alleen bontjassen van de hoogste kwaliteit.

De jassen zijn dik gevoerd en zodanig bewerkt dat de wind en regen geen kans hebben. De jassen zijn namelijk waterafstotend en houden ook de wind buiten de deur.

Waarom een bontjas bij Pariline?

Onze bontjassen zijn stijlvol en stoer. De winterjas is gemaakt van hoogwaardige en comfortabele materialen waardoor je het gevoel krijgt dat je de bekende Italiaanse kwaliteit draagt. Een ander kenmerk van Italiaanse herenkleding is dat winterjassen met bontkragen goed zijn ontworpen. Ze sluiten naadloos aan op je lichaamsbouw. Hierdoor kunnen de jassen die wij leveren vrijwel altijd voor een stijlvolle uitstraling zorgen.

Laat je niet misleiden door de term "heren bontjas". Dit heeft natuurlijk niets te maken met overdreven en dieronvriendelijke varianten. Wij van Pariline weten waar klanten naar op zoek zijn: dit zijn praktische jassen met stijlvolle details.


Benieuwd naar het hele assortiment aan winterjassen? Neem een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen! Italiaanse winterjassen Pariline