Heren herfst mode

Heren herfst mode

De modetrends 2020 voor heren? Ontdek in dit artikel de nieuwste fashion trends voor heren + de beste shoptips!

Herfst mode 2020 betekent minder warm weer en een mooi excuus om je warme truienvesten en jassen er weer bij te pakken. Vind je favorieten uit voortgaande seizoenen en vul je herfstgarderobe weer in aan met nieuwe trends van het jaar 2020. En dat doen we natuurlijk in stijl, Italiaanse stijl. 

In het assortiment vindt je de leukste herfsttrends. Van natuurlijk en ingetogen tot waanzinnig anders, details die een oude look nieuw leven inblazen en tips waarmee je je zomerkleding nog tot ver in de herfst kunt dragen. 

Italiaanse jassen

Deze mogen in het assortiment zeker niet vergeten worden. De jas is naast een stijlvolle kledingstuk ook een redder in nood van vrijwel elke herfst. Bekijk hier de jassen voor deze herfst → jassen mode

Draag er een mooie, leren riem bij om vormen te accentueren en deze herfst mode trend te perfectioneren. 

Herfst kleuren voor 2020

Met deze kleuren weet je zeker dat je deze herfst in stijl de deur uit gaat: 

Zilver, hierbij kan je denken aan accessoires, riemen en tassen met zilveren details en voor de echte waaghalzen die willen opvallen, een complete outfit van chic zilver. ;-) 

Rood, Zoals bijna elk jaar is ook dit jaar rood één van de favoriete herfstkleuren. Een echte stijlvolle klassieker die overal bij past: van sweaters en jassen tot accessoires. Dit jaar gaan we voor de wat donkere roodtinten. 

Zwart, en misschien nog een beetje zwart is het motto deze herfst. Bij donkere dagen passen nog donkere kleding, en het liefst de totale outfit. Daardoor wordt het nog belangrijker om verschillende materialen te combineren, zodat je niet helemaal verdwijnt in al het zwart En bij een zwarte outfit staan die zilveren accessoires echt stijlvol! 

Natuurlijke tinten, tinten en kleuren die dicht bij de natuur staan, zijn een van de langst durende modetrends van de afgelopen seizoenen. Effen kleuren en neutrale outfits zijn goed te combineren  en staan altijd goed. Van beige polo's en zandkleurige blazers. Durf hierbij gerust te experimenteren met neutrale tinten, zandkleurig, beige, camel of zelfs geelbruin. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze trend lijkt voorlopig een blijvertje.